VOGEL - sistemi automatskog podmazivanja

Vogel je svetski lider u oblasti tehnologije centralnog podmazivanja.
Mi opremamo mašine, fabrike, komercijalna vozila i železnicu.

Naše spandau pumpe za pretakanje fluida su zastupljene u svim vidovima industrije i procesa.
Nakon preuzimanja proizvodnog programa LubriLean 2001. godine Vogel je postao i kompetentan partner i u oblasti podmazivanja sa minimalnom kolicinom maziva.

Mi proizvodimo komponente, sklopove i kompletne sisteme. Naša usluga prati kupca od trenutka kada uputi zahtev pa sve do kraja radnog veka jednog sistema. Mi obezbedujemo individualne konsultacije sa svakim kupcem, i vršimo planiranje u najkracem mogucem vremunu uz minimalne troškove. Održavamo stalni kontakt sa kupcima i vršimo obuku krajnjih korisnika.
Kao kompanija srednje velicine dovoljno smo veliki za velike kupce ali takode i dovoljno dinamicni da se prilagodimo turbolencijama na svetskom tržištu. Vogel globalizaciju posmatra kao priliku a ne pretnju. Prisutni smo širom sveta kroz 7 poslovnica i preko partnera u preko 30 zemalja sveta.
Naše tržište je ceo svet, a naše domace tržište cela Evropa.
Naš uspeh je uspeh naših kupaca.

Trenje i habanje predstavljaju stalne pratioce sistema i mašina. Tako da svake godine velike kolicine materijala odlaze u nepovrat i nastaje ogromna materijalna šteta.
Sitemi podmazivanja potpomažu zaštiitu zivotne sredine i materijalnih dobara.

Centralno podmazivanje

Pumpa doprema mast ili ulje iz centralnog rezervoara kroz distribuivne vodove do mesta koja je neophodno podmazivati i do elemenata mašine, i kompetan sistem funkcioniše u potpunosti automatski sa ucestanošcu koja je potrebna i tacnim kolicinama maziva. Svaka tacka koja se podmazuje u sistemu je snabdevena sa optimalnom kolicinom maziva neophodnom za tu poziciju. Trenje i podmazivanje se na ovaj nacin znacajno umanjuju što znatno produžava servisne intervale, produžava radni vek i smanjuje troškove održavanja mašine a takode omogucava i znacajno smanjenje potrošnje sredstva za podmazivanje.

 

 
Adresa: Standard Trade, 11080 Zemun, Cvijićeva bb. Telefon: +381 11 2618-771, Email: standard@eunet.rs